VínoVýhodně.cz

Hostingové novinky 01/2015

Nově PHP 5.6 na webhostingu

Na našem webhostingu NoLimit můžete od ledna 2015 využívat nejnovější verzi PHP 5.6. Zároveň jsou dostupné i předchozí verze PHP 5.3, 5.4 a 5.5. Všechny samozřejmě aktualizované na poslední verzi.
Vaše aplikace tak mohou využívat nejnovější Zend Opcache pro cachování předkompilovaných PHP skriptů, který je podle našeho testování znatelně rychlejší než XCache u verzí PHP 5.3 a 5.4.
Více informací se dozvíte v našem článku Nové verze PHP na našem webhostingu.

Spuštěná služba – Dvojnásobný prostor na VPS 100% SSD

Na našich VPS SSD si můžete od ledna zdvojnásobit prostor pro svá data díky nově spuštěné službě – Dvojnásobný prostor na SSD. Po aktivaci dojde k vytvoření druhého image prázdného disku, který si můžete připojit do operačního systému jako další disk v pořadí. Služba se dá podle potřeby aktivovat a deaktivovat.

Nejčastější dotazy k webhostingu NoLimit

Naši zákazníci a fanoušci nám položili celkem 17 otázek k naší službě NoLimit prostřednictvím sociálních sítí a mi odpověděli v článku Nejčastější dotazy k webhostingu NoLimit. Dozvíte se tak některé zajímavosti ze zákulisí služby, například jestli je NoLimit opravdu neomezený, a jaké novinky nejen u NoLimit chystáme.

Slevové kupóny i pro domény

Slevové kupóny máme rádi, a proto jsme se rozhodli je přidat i k doménám. Od ledna tak můžete ušetřit peníze u nákupu nových domén a přeregistraci generických k nám. Neváhejte a převeďte své domény k WEDOS, protože jen u nás se veřejně vedení společnosti zavázalo je prodávat vždy za nákupní ceny.
Vyzkoušejte kupón WEDOSDOMENY10, který Vám u domén ušetří 10 %! Slevový kód zadejte v prvním kroku objednávky domény.
Sleva platí jen na první fakturační období, pouze do 15. 2. 2015.
Kupón mohou uplatnit pouze registrování uživatelé, přihlášeni ke svému zákaznickému účtu a pouze jedenkrát na jeden zákaznický účet.
V případě, že chcete zakoupit nejprodávanější český webhosting NoLimit, který je na SSD discích nebo naše oblíbené virtuální servery VPS 100% SSD (také samozřejmě fungující na SSD discích), tak můžete využít slevový kupón: NEWSLEDEN2015 a získáte slevu 33% na objednávku nových služeb. Sleva platí pro nové objednávky a na první fakturační obbobí.

Chystáme i další novinky

V posledních měsících jsme postupně nainstalovali robustní DDoS ochranu (proti útokům na Vaše weby a servery) a proto již nezaznamenáváte problémy související s útoky. Posílili jsme také páteřní síť a v nejbližších dnech vyměníme páteřní routery za mnohonásobně výkonnější. Představíme několik dalších novinek, které se budou týkat služeb a i rozvoje naší firmy.

Již brzo se dozvíte informace nejen o našem projektu olejového chlazení (servery v olejové lázni), ale také o nově připravovaném datacentru WEDOS 2, která chceme již brzo začít budovat. Jsme jednoznačně nejrychleji rostoucí firma na českém trhu. Rosteme rychleji, než všechny ostatní firmy na trhu společně a nezbývá nic jiného, než se neustále rozvíjet a posouvat dále.


Štítky:
doménywebhosting