VínoVýhodně.cz

Hostingové novinky 12/2014

Soutěž o Škoda Rapid a Hyundai i10 – Kup .CZ doménu u WEDOS a vyhraj auto

Do Vánoc můžete vyhrát nový osobní automobil. Máme dvě soutěže pro nové, ale i pro stávající zákazníky a hlavní cenou jsou osobní automobily.

Obě soutěže jsou v plném proudu a první soutěžící už poslali své odpovědi. Nepromarněte tuto jedinečnou příležitost vyhrát nový automobil Škoda Rapid. Stačí si prodloužit a/nebo registrovat novou .CZ doménu a zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku.

Druhá soutěž Vás nestojí nic, jen pár minut času. Možnost zúčastnit se získáte ověřením svého kontaktu u .CZ domény. Správce naší národní domény, sdružení CZ NIC, Vám jako poděkování za úspěšné ověření pošle navíc 8 GB flash disk.

Detaily naleznete zde: http://hosting.wedos.com/cs/megasoutez-o-auta-2014.html

 

Ke každému hostingu dárek – Doména .CZ zdarma, originální tričko WEDOS nebo originální USB klíčenka WEDOS

Kupte si nejprodávanější hosting v ČR, který je 100% na SSD a s podporou 24/7. Dopřejte si vysoký výkon, stabilitu a kvalitu!

WEDOS naděluje do 7.12.2014

Objednejte si u nás webhosting „NoLimit“ nebo „NoLimit Extra“ a můžete si vybrat jeden z následujících dárků:

doména ZDARMA (.CZ, .EU)
tričko WEDOS (S,M,L,XL,XXL,XXXL)
USB klíčenka WEDOS (flash disk 8 GB)

 

Otestujte si rychlost vašeho webu přímo u WEDOS

Pro účely testování rychlosti webových stránek jsme zprovoznili na našich serverech oblíbený test rychlosti načítání stránek WebPageTest. Najdete jej na adrese:http://webpagetest.wedos.com

Usnadní vám optimalizaci webu a odhalí případné chyby při generování obsahu. Při testování si můžete zvolit, za jak dlouho se vaše stránka načte v prohlížečích Chrome, Firefox anebo Internet Explorer 11.

Rozhodně vyzkoušejte a odhalte slabiny Vašeho webu.

Vaše vlastní instalační médium z internetu pro VPS

Ačkoliv máte u nás na výběr z velkého množství instalačních médii, stále častěji jste žádali naše techniky o připojení vlastního ISO souboru. Rozhodli jsme se proto tuto možnost zautomatizovat. Nově si tak přes administraci VPS můžete nahrát vlastní ISO soubor na 24 hodin.

Nová DDoS ochrana

Od léta jsme pod silnými DDoS útoky. Celé problematice se věnujeme s maximální prioritou a tak některé další plánované novinky jsou pozdržené. Nyní jsme ve stavu, kdy máme téměř dokončenou ochranu proti DDoS útokům, která nás momentálně chrání na několika úrovních. Od konce října jsme nezaznamenali žádný incident, který by nějak ovlivnil naše zákazníky.

DDoS ochranu chceme ještě do konce roku vylepšit a posílit a aktuálně čekáme na dodávku dalších zařízení.

Zároveň v nejbližších dnech vyměníme naše páteřní routery za nové, které budou kapacitně mnohonásobně výkonnější, než dosavadní. Nové routery budou mít kapacitu přes 2,6 Tbps a téměř 2 miliary paketů za sekundu.

Nové ceny generických domén

Kvůli dlouhodobě oslabující české koruně budeme muset bohužel zvednout cenu generických domén, aby odpovídala našim nákupním cenám. Nejsme z toho nadšeni, ale už více jak rok nadnárodní domény .com, .net, .org, .info, .biz a .name dotujeme.

Nové ceny budou vypadat následovně:

.com = 195 Kč/rok (236 Kč/rok s DPH)
.net = 175 Kč/rok (212 Kč/rok s DPH)
.org = 205 Kč/rok (248 Kč/rok s DPH)
.info = 200 Kč/rok (242 Kč/rok s DPH)
.biz = 215 Kč/rok (260 Kč/rok s DPH)
.name = 265 Kč/rok (321 Kč/rok s DPH)

Nové ceny budou platné od 15. prosince 2014. Do té doby můžete registrovat a prodlužovat vaše generické domény za současné ceny.

Náš slib prodávat domény za nákupní ceny samozřejmě dodržíme. Jakmile česká koruna opět posílí, tak ceny snížíme.